Hallo Wereld!

Welkom op onze nieuwe site! De afgelopen maanden hebben we achter de schermen gewerkt aan een nieuwe website voor jouw favoriete radio. Door de huidige technologieën was de vorige site verouderd en werd het dus tijd voor iets nieuws. Een website waar je voortaan belangrijke informatie over ons station, medewerkers en programma’s kan terugvinden. Wie is wie bij Radio LRM? Wat is nu op de radio? Wanneer komt jouw favoriete programma ook al weer? Is er in de regio iets interessants te doen (zeker na covid-19 belangrijk)? Hoe kun je je favoriete muziek aanvragen voor het Uur op Verzoek? Wat staat er in de top 20? En welke dieren zoeken een baasje? … Allemaal vragen waar je op deze nieuwe website een antwoord krijgt.

En omdat we de website altijd willen verbeteren, vragen we jouw mening. Hoe denk jij over deze site en wat kan verbeteren of mis je hierop? Wij verheugen op jouw mening die je kunt doorsturen naar rudi@lrm.fm.

Scroll Up